onsdag den 18. april 2012

Hjælp til at udtrykke sig, reflektere og skabe noget - deltag selv og bliv inspireret

At hjælpe andre til at udtrykke sig selv, at reflektere over sig selv og samarbejde med hinanden. En amerikansk kvinde, der rendyrker dette er Lisa Currie. Hun beskriver sig selv sådan: "My main thing is to create doodling prompts that help people to self-express, self-reflect & collaborate with each other... among other things!" Og hendes materialer er sjove, udfordrende og inspirerende - ikke mindst i pædagogisk sammenhæng.

Curries The Scribble Project: http://thescribbleproject.blogspot.com/2009/12/scribble-sheet.html - En malebogsagtig skabelon som man udfylder på sin helt egen måde - den handler om hvad man tænker og om barndom og nutid. Rigtig mange mennesker har deltaget og man kan se en masse eksempler, mange af dem er vildt originale.

Hun har fået udgivet en bog, med lignende ark til inspiration - et par af siderne kan man kaste sig ud i her: www.thescribblediary.com/.

DR's kunstklub laver sjove opgaver i stil med Curries. Se og deltag i Opgaveknuser. En af deres inspirationskilder er Keri Smith: http://www.kerismith.com/

Hvis nogen afprøver opgaverne kunne jeg godt tænke mig at høre om det...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar