torsdag den 30. juni 2011

Kunstskolen for voksne udviklingshæmmede


Læs også en artiklen med interview fra kunstskolen - Se verden på en ny måde. Fra Handicapidrættens videnscenter af Helle E. Cordua.

Og se tidligere indlæg fra bloggen - se f.eks. under outsider art.

tirsdag den 21. juni 2011

Dogmeprojekt - ansigter lavet ud af hvad som helst - 1 om dagen

Så lidt skal der til: Et par knapper på en sok, lidt tusch på en vatpind osv. Et stort materialekatalog bliver det til - masser af inspiration til f.eks. simpelt dukkemageri.
365 faces

Et par ansigter er lavet ud af legoklodser - og det fik mig til at tænke på dette indlæg fra Inspiration lab, hvor et andet lego-fotoprojekt præsenteres. Ret underfundigt og enkelt - Christoffer Niemann hedder ophavsmanden.

lørdag den 11. juni 2011

fredag den 10. juni 2011

Uden hæmninger i Rundetårn - Fantastisk udstilling

En helt igennem opløftende oplevelse at se de mange fine værker på udstillingen. Og dejligt at se den sammen, så man kunne tale om dem. STÆRKT ANBEFALESVÆRDIG for alle - ikke mindst pædagogstuderende og ikke mindst dem fra Værksted, natur og teknik.

Gitte snakkede flere gange om empowerment. Og udstillingen er et helt slående eksempel på hvordan udviklingshæmmede kunstnere gennem kunstskolerne har fået rammer til at kunne realisere sig selv. Til alles fortjeneste.

Kenneth Rasmussen - 13 meter langt linoleumssnit...



 













onsdag den 8. juni 2011

Doodles - kruseduller

Spændende essay om doodles - på engelsk.


En video som efter sigende er baseret på instruktøren Jesper Flengs doodles - læs om det her i artiklen Mens de andre snakker, hvor man kan få flere vinkler på doodle-fænomenet. Blandt andet bringer artiklen en fortolkningsliste - og det vil jeg nu godt have lov at opponere mod.

Værkstedet er i øvrigt ved at være klar med en udstilling af doodles lavet i Sydhavn - så skulle der sidde nogen med papirer med doodles på er de meget velkomne, jeg kopierer dem også gerne, hvis man vil beholde originalerne.

- - Er du der NW :-) - -