tirsdag den 26. oktober 2010

The Gruffalo

Maria, Mickey, Lotte, Randi og Trine fra PS08 VNT har på 5. semester i fordybelsesperioden på 14 dage arbejdet intensivt med adaption af en børnebog "The Gruffalo" af Julia Donaldson.

Figurerne er lavet af naturmaterialer, animation kombineres med film og det har særligt været i fokus at få timet lyden til billederne.

http://www.youtube.com/watch?v=Q14x5wLYmA4

søndag den 24. oktober 2010

Dansk etsy - køb og salg af håndlavede ting

Så har http://www.etsy.com/ fået en dansk lillesøster - http://www.amio.dk/. Her kan man købe håndlavede ting - fra strik til billeder etc. Og man kan selv sælge. På etsy kan man hente mange godt ideer - måske bliver det også sådan med Amio med tiden.

onsdag den 13. oktober 2010

Kollektivt kunstprojekt - deltag selv

Tag et billede af to fremmede, der holder hinanden i hånden: "Vær med i DRs kollektive kunstprojekt. Første opgave lyder: Tag et billede af to fremmede, der holder hinanden i hånden."

DR skriver: "Den amerikanske performancekunstner Miranda July, fik i perioden 2002-2007 folk til at udføre 70 forskellige opgaver som en del af det kollektive kunstprojekt "Learning To Love You More", der blev lavet i samarbejde med makkeren Harrell Fletcher.

Opgaverne lød fx: fotografer dit ar og skriv historien bag, lav et opmuntrende banner, skriv din livshistorie på mindre end en dag eller tag et billede af dine forældre, mens de kysser." (...)

"Nu kommer projektet til Danmark. DRs kunstklub har indgået samarbejde med Miranda July, og vil de næste 6 måneder give en ny månedlig opgave til danskerne."

Se mere hos DR.

Håndarbejde - lær at hækle og strikke

Det er let at lære - eller genlære - hvis man lige holder lidt ved. Brug f.eks. nogen af de mange gode instruktionsvideor på nettet - det kunne være dem her fra Drops.

Inspiration kan man også få på nogle af de mange håndarbejdsblogs - folk er tit meget generøse med at dele ideer og opskrifter. Det kunne være hæklede ideer hos Stine Hoelgaard - hun laver også hæklet streetart.

Gode begynderprojekter kunne være at hækle en pulsvarmer (som bare er et rør) eller et armbånd.